doza ta săptămânală de strategii și idei pentru creștere exponențială

Strategii și sisteme testate de autoguvernare și aliniere cu sinele pentru o viață trăită cu sens și un business prosper.

Eu sunt Ioana Mircea, Growth Strategist și susțin antreprenorii să elimine blocajele care îi împiedică să realizeze ceea ce ȘTIU că sunt capabili să facă. Fără amânare, stres și stagnare financiară.

În demersul meu de a construi o comunitate cu oameni dornici de a-și atinge potențialul maxim în plan personal și profesional, am pornit newsletter-ul The Hive Mind.

Această resursă pe care o vei primi în inbox săptămânal, în fiecare marți dimineață, te va susține să elimini blocajele care te țin pe loc, prin exerciții practice, sisteme și strategii testate de mine și clienții mei.

Iată care sunt capitolele despre care vei învăța, constant, alături de mine:

  1. creșterea capacității de autoguvernare prin valori personale;

  2. dezvoltarea rezilienței și a flexibilității mentale;  

  3. remodelarea creierului, prin Legile Universale, pentru o mentalitate de creștere.


Puterea minții colective


Filosofia care stă la baza newsletter-ului capătă sens prin pasiunea mea pentru educație, creștere și învățare, dar și prin experiența mea în diverse comunități și în contextul cursurilor la care am participat.


Privilegiul de a fi membră a unor comunități variate și inedite, alături de experiența internațională, mi-a dezvăluit puterea minții colective, a egregorului, a inconștientului colectiv, ca să-l citez pe Jung, în care este înmagazinată experiența acumulată a umanității.

Prin analiza fiecărui termen individual și prin combinarea lor, rezultă o înțelegere mai profundă a numelui acestui newsletter:

Te susțin să îți crești exponențial business-ul

În ultimii 3 ani am ajutat antreprenori, lideri și profesioniști în planificarea strategiilor pentru atingerea rezultatelor pe care și le-au dorit să le obțină. M-am specializat în a oferi ghidare, structură și metode pentru eliminarea blocajelor și obținerea prosperității, cu ajutorul Legilor Universale.

Scopul meu este să te ajut să obții claritate, să iei decizii aliniate cu valorile și obiectivele personale și să acționezi susținut în direcția lor ca să îți crești exponențial business-ul.


După mai mulți ani în care am fost cadru didactic la Universitatea Lucian Blaga din Sibiu, un doctorat care a inclus și o mobilitate doctorală la Cambridge University din Marea Britanie, anul trecut am decis să mă dedic activităților de coaching. Intenția mea este să contribui la creșterea calității educației online și a antreprenoriatului românesc.


Atuurile mele sunt experiența didactică universitară, expertiza internațională în managementul proiectelor și capacitatea de coordona activități complexe într-un mediu global. Am interacționat cu sisteme educaționale variate, ca urmare a proiectelor derulate cu peste 30 de universități din toată lumea, fapt ce îmi permite să aduc inovație în educație și să propun soluții creative pentru a sprijini procesul de învățare și formare.

Mă vei auzi adesea vorbind despre frici și tipare limitative, reziliență și autoguvernare, valori și Legi Universale, dar și despre eficiență, managementul timpului și trezitul de la 5AM, ca să îți duci business-ul la nivelul următor, într-un mod inspirat, fără să muncești dublu pentru bani.

Misiunea mea e să transform antreprenorii din România în lideri care conduc cu claritate, intenție și autenticitate, în timp ce își păstrează echilibrul în valorile personale și în cele 7 arii ale vieții: Fizică, Socială, Familială, Financiară, Mentală, Vocațională și Spirituală.